Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2021 23:42 - Диетата на Атанас Узунов е измамна и убийствена
Автор: apollon Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4503 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 04.02.2022 21:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Считам, че е редно интернет измамите да бъдат инкриминирани. И това следва да е последействие и за Атанас Узунов, който с негово съгласие участва за опасна за хората реклама. Баща ми имае неблагоразумието 3 години да пази диетата на Атанас Узунов. Умря от рак на панкреаса в непоносими мъки, молейки се да му се удължи живота с 8 месеца и напълно не очаквайки подобни последици.
Вие си напарвете изводите и продължавайте да вярвата в тъпотии и рекламни простотии.
Никой съзнателен индивид не може да изключва въглехидратите от диетата, на който и да било.
Считам че вега-тестовете са също абсолютно незаконни и ненаучни и трябва да бъдат инкриминирани, защото те пък застават срещу свещенната и защитаваната от науката мантра за разнообразното хранене.
Всеки метод, който ви кара да се храните едностранно е нецелесъобразен, незаконен и ненаучно доказан.
Споделям своята лична история тук, за да могат наивните хора да бъдат предупредени за съществените и необратими последици за тяхното здраве и да не вярват на рекламни призиви.
Спазването на диетата на Атанас узунов е равносилно на убийство, тъй като високопротеиновите диети, които най-често се практикуват от младите спортисти във зряла възраст може да доведе до растеж на преканзцерози и е трайно неподходяща за спазването й.
Какъв е механизма на канцероогенното развитие при диетаата на Атанас Узунов?
Единични предракови клетки в резултат на възрасстта, които не могат да претърпят апоптоза, се подхвърлят на допълнителен растеж и размножаване в условия на високобелтъчното хранене, каквато е диетата на Атанас Узунов.
Освен това когато се храните от панкреаса се отделят едновременно ензими за разграждане на мазнини, въглехидрати и белтъци. Ако вие се лишите от един клас от тези хранителни вещества смилателния тип ензими за тях се отделят напразно и по този начин настъпва дисбаланс във функцията на панкреаса и храносмилателния процес. Актовира се една час от панкреаса , а друга част се деактивира и така се получава посочения дисбаланс. Ето защо в науката е застъпено важното правило за пълноценното и разнообразно хранене.

Слабеенето по метода на Атанас узунов води до формиране на жлъчни камъни и чернодробна патология 

Диета за камъни в жлъчката  

  • Приложение за батерия за iphone
  • Промишлено предприятие за производство на алкохол
  • Процесор amd евтин и добър
  • Ние сами заваряваме оранжерията
  • Поща молдовски телефон

 

image

 

Тенденцията към образуване на камъни в жлъчката няма да изчезне без прилагане на дългосрочни промени в диетата и начина ни на живот. Никое лечение (включително отстраняване на жлъчния мехур) няма да предотврати рецидив на жлъчните камъни, тъй като този вид отлагания могат да се образуват и да се намират в жлъчните пътища. Поради тази причина здравословната, балансирана диета при камъни в жлъчката е нещо, от което всеки пациент с жлъчнокаменна болест трябва да се интересува.

Всъщност няма значение дали сте преминали през операция за отстраняване на жлъчния мехур, страдате ли от симптоми „идват и си отиват“ или изобщо нямате симптоми. Ако сте диагностицирани с холелитиаза, за да се подобрите и да избегнете усложнения, трябва да измислите подходяща диета за камъни в жлъчката. Нашите препоръки относно диетата с камъни в жлъчния мехур включват ръководство за диета след операцията, списък с храни, които трябва да се избягват, и храни, които да се прилагат в ежедневното меню, подходящо за жлъчния мехур.

Защо диетата при камъни в жлъчката е толкова важна?

Ето какво може да не сте наясно по отношение на вашия лош хранителен избор: освен очевидното отрицателно въздействие върху вашия външен вид и благосъстояние, те значително влияят върху качеството на жлъчката, влошавайки нейния състав. В резултат на това кристалите на холестерола започват да се комбинират с калциеви соли, образувайки отлагания, известни като камъни в жлъчката. Така че сред няколко фактора, за които се казва, че повишават риска от поява на жлъчнокаменна болест, по-голямата част от тях са пряко свързани с това, което ядем:

 

  • Диабет
  • Затлъстяване
  • Хипертриглицеридемия
  • Лоша диета с излишък на сладкиши и холестерол
  • Дефицит на фибри
  • Нередовно хранене

 

Камъни в жлъчката Храна, която трябва да се избягва

Първата стъпка за нормализиране на функциите на жлъчния мехур с подходяща диета за камъни в жлъчката е премахването на храната, която причинява силни контракции на жлъчния мехур. Тази нередност кара жлъчката да се натрупва и да образува отлагания.

На второ място, намалете приема на калории. Обилните и калорични ястия влияят върху летицина (един от компонентите на жлъчката) и причиняват повишено насищане на холестерола в жлъчката.

Третият съвет, който си струва да се спомене, е да се използват подходящи техники за готвене, което основно означава да се избягва пърженето.

Запознайте се с изброените по-долу продукти и се опитайте да ги избегнете в менюто си.

Списък на храните, които трябва да се избягват:

 

  • Хляб и сладкиши: всеки пресен хляб, пълнозърнест хляб, многозърнест хляб, сладкарски изделия, бутер тесто, понички, палачинки, макарони, бисквити, бисквити, тестени рулца, кремове, крем чийзкейк
  • Сладкарски изделия: бонбони, шоколад, пралине
  • Месо: Мазни колбаси, консерви, пастети, месо, свинска мас, свинско месо, овнешко месо, гъски, патици, еленско месо, карантия
  • Мазни риби: змиорка, скумрия, камбала, сом, цаца
  • Дневник: тлъсто сирене, крема сирене, пълномаслено мляко и кисело мляко
  • Яйца: яйчни жълтъци, твърдо сварени, бъркани яйца
  • Напитки: Силен чай и кафе, какао, сода, алкохолни напитки
  • Супи: Бульони, зелева супа, грахова супа, боб чорба, кисели гъбени супи, всяка супа с руж
  • Въглехидрати: Тестени изделия, юфка, елда крупа, просо
  • Плодове: сливи, цариградско грозде, касис, небелени ябълки и круши, авокадо,
  • Зеленчуци: ревен, киселец, спанак, лук, чесън, зеле, грах, боб, соя,
  • Подправка: пикантна горчица, черен пипер, майонеза,

 

Приятелско меню за камъни в жлъчния мехур.

Всички симптоми, свързани с камъни в жлъчката, като често подуване на корема, нарушено храносмилане, чувство за ситост или оригване са солидна причина да разгледате по-отблизо вашата диета и да приложите по-здравословни навици, подходящи за жлъчния мехур. Може да се изненадате от това колко прости корекции на диетата могат да облекчат симптомите и да спестят риска от сериозни усложнения.

Какво можете да ядете:

 

  • Мазнини: можете да използвате малки количества доброкачествени мазнини като масло, студено пресовано слънчогледово олио, зехтин
  • Месо и риба: Изберете месо на скара или варено, птиче месо без кожа и постна риба (костур, мандра, бяла риба, щука)
  • Зеленчуци: Можете да ядете зеленчукови супи, варени или задушени моркови, магданоз, целина, тиквички, белени домати, броколи, цвекло и картофи.
  • Дневник: Обезмасленото крема сирене и изварата са добре.
  • Десерт: Яжте варени плодове, плодов мус или плодови салати.
  • Пийте Чай от копър, кафе от спелта, ябълков сок, гроздов сок или портокалов сок, разредено червено вино

 

Какво трябва да ядете

Има определени продукти, които се оказаха полезни за жлъчния мехур. Може би сте чували за ябълките или лимоните, които са естествените лекарства за камъни в жлъчката, но знаете ли ги всички? Прочетете тази статия за домашните лекарства за камъни в жлъчката, за да получите пълния списък с полезни допълнения към вашата диета, подходяща за жлъчния мехур. Опитайте се да ги внедрите в ежедневното меню и може да се изненадате от резултатите.

Как да се храните:

 

  • Яжте 4-5 малки хранения на ден. Дългите почивки между храненията са благоприятни за стагнацията на жлъчката. Гладуването намалява нивата на киселина в жлъчния мехур, засягайки процеса на разтваряне на холестерола.
  • Изпийте поне 2,5 литра вода
  • Свежо и топло - храненията не трябва да бъдат нито прекалено горещи, нито прекалено студени.
  • Варени, приготвени на пара или задушени без мазнини.

 

Диета при камъни в жлъчката след холецистектомия

За някои пациенти отстраняването на жлъчния мехур е неизбежно. След такава сериозна операция храносмилателната система се нуждае от време, за да се адаптира към факта, че липсва жлъчния мехур. Препоръчително е да се подложите на строга, лесно смилаема диета с намаляване на мазнините и фибрите. След месец менюто може постепенно да се разширява.

Диета за елиминиране на холецистектомия.

Нарушената храносмилателна система може да бъде подкрепена и с подходящи хранителни добавки. Тези добавки за отстраняване на жлъчния мехур могат да помогнат на тялото ви да се върне в релсите с правилното храносмилане. Кликнете върху връзката или изображението, за да видите подробности за Amazon:

Хранителна добавка Beta Plus Biotic Research
  • Източник на жлъчни соли и храносмилателни ензими
  • Поддържа храносмилателната система след отстраняване на жлъчния мехур
  • С органичен концентрат от цвекло
Диета за добавки с камъни в жлъчката

Полезните ефекти от здравословното хранене могат да бъдат обогатени и с естествени добавки за жлъчния мехур. Например използването на бял трън за профилактика на камъни в жлъчката е много често и може да намали нивото на холестерола, подобрявайки състава на жлъчката и предотвратявайки образуването на камъни в жлъчката. Вижте този продукт на Amazon.

Също така добавките на базата на артишок обикновено се считат за естествена помощ при проблеми с жлъчния мехур. Твърди се, че те увеличават производството на жлъчка и улесняват нейния транспорт, като помагат за защита на чернодробните клетки и намаляват нивата на холестерола. Проверете подробностите за Gallstonex на Amazon.

  • Диетата може да помогне за поддържане на болестта на венците и разпадането на импланта в Bay Texas; Пародонтски център
  • Промените в диетата могат да помогнат на пациенти с хронично бъбречно заболяване; Консултирайте се с QD
  • Ditch Diet Coke и 6 други правила за диета, за да се спасите от рак
  • Мед в диетата, свързана с Алцхаймер; s болест
  • Целиакия и последиците от безглутеновата диета и препоръки за подобрение - PubMed




Гласувай:
8


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14465295
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031