Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2021 07:46 - Витал Фроси - „Всичко, което не принадлежи на този свят, ще изчезне“
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 992 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.06.2021 08:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   
image  
              Възлюбени!

  Светът, който познаваме, престава да съществува. Преходът обаче продължава отдавна по начин, който е едва забележим, главно от съвестта, свързана с ума, свикнал с догмите, вярванията и известните ограничения. Ние сме в последните десетилетия, точно най-въздействащият момент от този Преход, който продължава около три Века.

  Нов свят бързо се материализира сега. Това е естествен процес, тъй като е част от Вселенските закони, които командват постоянната еволюция на цялото Божествено творение. Старото ще отстъпи място на Новото и никога нищо няма да бъде същото! 

Ще се появи ново човечество и Нова Земя, защото това е КРАЙЪТ НА ВРЕМЕТО.

  Този Нов свят ще бъде много различен от този, който ще престане да съществува. Като духовен дом на милиарди Души, той ще премине от категорията Единения и Изпитания в Свят на Регенерацията. Само това би било фантастично, тъй като такава промяна е толкова голяма, че забуленото съзнание дори не може да си го представи.

  По отношение на енергията, Старата Земя, която има третото си измерение, ще се премести във вибрация от пето измерение. 3D енергийната основа е въглеродът. Основата на 5D ще бъде силиций, т.е. кристална. Всичко това движение е възможно, защото нашата Планета, която се намира в ръката на Орион, периферията на Галактиката, чрез своето спирално движение навлиза в октава и получава по-голяма честота на Светлина.

  Като добавим към всичко това, нашата Слънчева система пресича Фотонния пояс, който излъчва гама светлина директно от Централното слънце на галактиката. Цялата тази Светлина и вибрационната енергия, която идва с нея, ще насърчат това, което се нарича Планетен Преход.

  Всъщност безкрайните Вселени имат своите правила и те са били продиктувани от техния Създател. Няма непредвидени събития или произшествия. Налице е съвършен синхрон, до степен, че нашите умове от Третото измерение все още не могат да го разберат.

  Съществуват и редица много важни съвпадения, които се отнасят до завършванията на цикъла. Затворихме Плеядски цикъл, който съответства на календара на маите, от 25 920 години, точно времето, когато нашата Слънчева система завършва революция около Alcyone, Централното слънце на Плеядите.

Основен цикъл от 103 680 години (4 пъти по календара на маите) също е затворен, което съответства на завръщането на тази Плеядна система, около ръката на Слънцето на Орион. И също така затваря великия галактически цикъл от 205 000 000 години, времето, в което тези системи споменават, завършват кръг около Галактиката. Това е причината Земята и нейните съседни Системи да влязат в октава в спиралата, спомената тук преди.

Както можете да видите, това не е просто едно движение на Земята. Това е толкова голямо събитие, че включва целия Млечен път. Въпреки това, нищо от това нямаше да има значение за всеки един от нас, ако нямаше възможност за възнесение на душите, обитаващи планетата Земя. Това възнесение всъщност ще освободи човечеството.

Тъй като Земята ще бъде по-енергично еволюирал свят, тя ще подкрепи и по-напреднало общество. Духовете, които ще останат тук, непременно ще трябва да бъдат в състояние на по-напреднали души, тоест, които вече са надминали предишното състояние в Свят на Единенията и Изпитанията. Съвестта трябва да бъде без никакви следи от това, което е известно като злини.

ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ПРИЛОЖИ КЪМ ТОЗИ СВЕТ, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ! Този 3D свят вече няма да съществува. Дори хора, които не са достигнали 5D вибрацията, определено ще напуснат Земята, тъй като все още не са готови да я обитават, в това превъзходно състояние, което сега започва да се оформя.

Спомняйки си думите на Христос Исус: „И ще дойде краят на времето и ще възникне нова Земя“. "Тази Нова Земя ще бъде свободна от болка и страдание." "Кротките и чисти по сърце ще наследят Новата Земя." "Плевата и житото ще бъдат разделени."
 

Тези времена настъпиха! Ние сме привилегировани да бъдем тук в това настоящо въплъщение, да живеем и да преживяваме планетарен преход в най-важния му момент: неговия край. Това ще ни даде такъв багаж, че в по-далечното бъдеще ще можем да помагаме като Галактически Същества, жителите на други Светове, издигащи се от 3D до 5D, точно състоянието на Земята по това време.

ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ПРИЛОЖИ КЪМ ТОЗИ СВЕТ, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. Новата Земя е готова! Вашите минерални, растителни и животински царства правят тази промяна естествено, тъй като това е просто енергиен обмен. Този обмен се извършва чрез Слънчевата светлина. Всичко, което съществува, е създадено чрез вашата светлина. Сега 5D енергиите, които идват, трансформират цялата система на живот тук. Забележете как животните търсят повече слънцето. Те знаят, че тук получават новите енергии.

Хората също получават тези енергии, които ще трансформират телата им от въглеродна основа в кристална основа. Водата, въздухът, храната, която ядем, вече са адекватни с новите 5D енергии. Това също улеснява човешките тела. Но човек има съвест, свързана с Душа. И не е достатъчно просто да извършим Прехода като другите живи същества. Той трябва да се възнесе към тази душа. На Новата Земя само Възнесените Души могат да останат на нея. ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ПРИЛОЖИ КЪМ ТОЗИ СВЕТ, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.

Много видове зеленчуци ще изчезнат и ще се появят нови видове. Тези, които останат, ще претърпят необходимата енергична промяна. Така ще бъде и с животните. Обърнете внимание, че видовете, дадени от изчезнали, се появяват отново. Пустините ще процъфтяват. Климатът ще бъде мек във всички региони на планетата. Земетресенията, ураганите и природните бедствия ще спрат.

ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ПРИЛОЖИ КЪМ ТОЗИ СВЕТ, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ! Болестите ще престанат да съществуват. Смъртта на физическото тяло вече няма да е необходима. Грабежът, корупцията, гладът и мизерията също ще бъдат само спомени за Old Earth 3D. Правителствата дори няма да са сянка на старата система. Преподаването, каквото е днес, ще бъде остаряло, тъй като знанията ще бъдат във всеки един и ще бъдат неограничени.

Вече няма да има линейно време, тъй като всичко винаги ще бъде в сега; както миналото, така и бъдещето винаги ще бъдат в рамките на по-широкото съзнание и нищо не пречи на знанието за това, което предстои, нито ще има забрава за това, което вече се е случило, дори ако е било преди милиони години, или дори на други планети или други Звезди.

ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ПРИЛОЖИ КЪМ ТОЗИ СВЕТ, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ! Финансовата система ще бъде квантова. Ще има безкрайни ресурси за всичко необходимо, както индивидуални, така и колективни. Работата ще бъде за забавление. Всеки ще дари част от времето си в рамките на това, което обича да прави. Регенерацията на Планетата ще бъде приоритет. Реките, моретата и езерата няма да бъдат замърсени. Почвата ще бъде обеззаразена. Храната ще бъде чиста. Енергията ще бъде безплатна и чиста. Цялата настояща транспортна система ще престане да съществува, тъй като ще се появят нови, по-бързи модалности.

Ще има лек за всички болести и той ще бъде достъпен за всички. Ампутатите ще имат възстановени крайници, сякаш никога не са били отстранявани. Техниките за подмладяване ще бъдат достъпни и за всички. ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ПРИЛОЖИ КЪМ ТОЗИ СВЕТ, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.

Това вече се случва, тъй като старите системи се нулират, една по една. Нулирането също се случва със същата скорост. Смята се, че след 4-5 години всички тези Системи ще бъдат напълно променени за Новия свят, който е готов. Тази фаза на екстремни промени се очаква да продължи около 3 десетилетия. Но това ще бъде епичен момент за човечеството. Радост, удовлетворение и пълна реализация ще бъдат усещането на всички, които ще направят своето възнесение сега. Това ще бъде Светът, в който ще живеят всички. И ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ПРИЛОЖИ КЪМ ТОЗИ СВЕТ, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.

Независимо дали сте готови или не, не забравяйте, че всичко зависи от вас. Да бъдеш част от този Нов свят или не е личен избор. Това не зависи от никого и това е причината да вярвате, да се доверите и да направите своята част. Крайните възможности изискват усилия и бързина. Времената дойдоха и никога нищо няма да е същото. И ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ПРИЛОЖИ КЪМ ТОЗИ СВЕТ, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. Принадлежи към този Свят и бъди част от него.

Аз съм Витал Фроси и моята мисия е просветлението!

Намасте!

Автор: Vital Frosi
Източник: Vital Frosi
 

  СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

    обичам ви,прекрасни воини на свтлината !     





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658017
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031