Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2017 00:30 - Самолетите и парите
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1006 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кое е по-важно: самолетите или парите! Едните са със самолетите, другите са с парите! Със самолетите е Русия, а с парите са в ЕС! И затова, царете и комунистите в България се ориентираха към двадесет и седемте страни в НАТО /без която не можеше/, а след това и към парите от ЕС на Европа. Към парите на ЕС, както беше направил Иван Костов през 1997-2001г. Не към Русия с нейните нищо и никакви самолети, които падаха като небрани круши. Колко пилоти загинаха сядайки в руски самолети. Освен това руските самолети не ги пускаха в Европа и Северна Америка поради шума, който вдигаха.

Русия има петрол и газ, които са в нейната световна орбита. Петрола и газта са даденост, така както са даденост на Кувейт, Саудитска Арабия, Либия, Ирак и Иран, които не правят самолети, но са едни от най силните по богатство страни в света. Те нямат самолети, както в САЩ и Русия, защото те са богати с петрол и газ страни в света. Ако го нямаше петрола и газта в Русия, нямаше да има и добро бъдеще за страната. За тях трябват водопроводи в сушата и морето. Нямаше да има и станции между тях. Кой ги направи тези неща, ако не е Германия, питам? Северният поток през Балтийско море беше немски и шеф му стана немския министър председател. Южния поток, които не беше реализиран шеф му стана Румен Овчаров, който сега е подсъдим. А тръбите през Украйна по-рано, Румъния и България, кой ги постави, ако не немска фирма. Още Бургас Александропулос и АЕЦ Белене кой ги договори, ако не Георги Първанов, който сега е на високото комунистическо място в политиката на България.

Руските самолети и Москвичи са с американска закваска. Копирани и оставени на място, защото го няма немеца след Втората световна война, на който се дължи първият космически пилот около земята. До тука беше всичко! Въртят се около земята до кога ли, питам аз. Няма развитие във всичко! Всичко е по старому! И до кога така?

Самолетите на Русия са във война към света, ако че първия канцлер на ГФР Аденауер, а по-късно и Херцог казаха, че трябва да се работи. И днес Германия от съсипана от Втората световна война е водеща в Европа. В нея се произвежда всичко от малкото до голямото! Тя се конкурира и със САЩ. В нея не се произвеждат самолети, но в нея има страхотни болници. В нея няма Трабанти, а има Мерцедеси! От нея излиза най-голямата бяла техника. От нея излизат и компютрите!

ЕС е притегателно място за всички. Даже и за Турция, ако че е мохамеданска страна с Ердоган. Към нея се насочиха и комунистите от Русия, които освен самолети искат да имат и пари. От там идват не самолети, а идват парите и затова и комунистите с много пари не отиват в Москва, а отиват в НАТО и ЕС! От там идват големите заплати, защото там хората работят, а не като у нас! От там идват и парите за магистрали и МЕТРО. Ако си спомняте в началото при Александър Каракачанов, като кмет на София, той каза, че трябва да зарием дупките за метрото. А сега къде е този комунистически син-с баща на генерал от БКП. МЕТРОТО го има и ще го има в бъдеще, защото ЕС го финансира! И магистралите ще ги има, защото ЕС ги финансира. Освен това под крилото на НАТО, ние сме защитени от външна агресия. И най вече комунистите с много пари не отиват в Москва, а отиват в Западните страни. Голямата СДС звезда, която от СДС отиде при комунистите в турското, а там и като член на парламента, сега е следствен, но си живее със семейството в Италия. Такъв е и Георги Първанов, освен че беше два пъти президент на България, сега е част от политическия елит на България. Такъв е и Сергей Станишев, който освен че е шеф на БКП в България, стана и шеф на социалистите в ЕС. Такава е и шефката, която искаше да стане шеф на Световната организация на света, където португалеца я спечели. Такъв беше и спортния шеф, който английската световна организация го хвана да гласува за определена страна. И го изхвърли от нея.

ЕС има много пари, защото хората работят. И не само работят, но и произвеждат много и все по различно естество неща. Парите са тези, които правят хората богати. Има ли ги, хората имат живот, наситен с пътувания към различни страни. Има и развлечения по време на отпуската.

В Русия има самолети, с които те нападат други никому не заплашени към Русия страни. Нападнаха остров Крим, после Украйна, а сега и други под НАТО страни! Техни самолети убиха с химическо оръжие сирийци, които бягат към Европа. Имат петрол и газ, които не са само техни. Нямат съоръжения за петрола и газта. Имат земя, която не знам на кого е след като беше на дворяните, после на колхозите, а сега чия е, питам? Дали е на комунистите, които вчера бяха на една заплата, а днес са милиардери! Путин, които никой не обича, взе властта в Русия, а сега няма никакви Путин разклонения. Де където се появи някой против Путин, него го убиват. Никой не ще да се опълчи на Путин!

В България има руснаци българи, които свалят шапка на Путин, но децата им бягат в Европа. Има средства за масова комуникация, които имат пари от ЕС, а не като АЛФА и СКАТ от Русия. Има много руски поклонници, които знаят, че Русия ни е освободила, ако че Левски и другите около него не я искат. Той каза „Който ни освободи, той ще ни пороби!” Русия освободи една трета от България! Втората трета българите сами си я освободиха! Третата трета-Македония, чуждите царе я поделиха. Тези русофили, защо не отидат в Москва, а отиват при парите на Запад, а тука останахме само ние пенсионерите, които чакаме някой да ни повиши пенсията. От къде ще дойдат парите като никой не работи!

Познавам едно комунистическо семейство, които имат син и дъщеря. Синът се изнесе в Испания със семейството си, а дъщерята се изнесе със семейството си в Лондон. Питам се защо отидоха на Запад, а не в Москва. Дали защото парите са в Запада, а самолетите са в Русия. От Русия идва петрола и газта, за които никой не направи нищо. Говори се, но само това! А пенсионерите и на двете страни са тука с ниските пенсии и комунистическите ни управници.

21 юни 20017г.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - 1
23.06.2017 06:35
По-важно е човек да мисли с това под шапката си. И не да променя света, а себе си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 595244
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930