Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2017 15:57 - ПРОТИВ РАК ГЛУХАРЧЕТО Е 100 ПЪТИ ПО-ЕФЕКТИВНО от химиотерапията.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3991 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 17.05.2017 16:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Намерете чиста поляна по-далече от къщите и си приготвяйте така нужното лекарство. Само трябва да запомните неколко правила: ако искате да сушите листата или да им извлечете сока, най-добре е да го правите рано на пролет, преди началото на цъфтежа, защото тогава са най-лековити. Може да берете глухарчето и по-късно, през май и първата половина на юни, но после растението значително губи лечебните си свойства.

В последно време глухарчето все по-често се ползва от алтернативната медицина, за лечение на рак, и дава отлични резултати. То има пикочогонни свойства, стимулира отделянето на жлъчка, очиства черния дроб, помага да се справите с алергиите и намалява холестерина в кръва.

Коренът на глухарчето разрушава раковите клетки, без да засяга здравите. Чай от корени на глухарче принуждава раковите клетки да се разрушават, за 48 часа, и не причинява никакви вреди на здравите клетки.

Пациентът Джон ди Карло, на 72 години, се убедил в противораковите свойства на глухарчето. Той бил лекуван с интензивна, агресивна химиотерапия, в продължение на три години. После лекарите го посъветвали да си иде в къщи, да прекара последните си дни, заедно със семейството.
Но благодарение надеждата и желанието за живот, Ди Карло намерил алтернативно средство за лечение, и през следващите 4 месеца, 72-годишният болен, съществено облекчил състоянието си, и на практика се излекувал от рака...

 

 

Лятото използвайте пресни глухарчета, а зимата – сушени. Само не ги берете в града и край шосетата, а търсете отдалечени от къщите поляни. На чаша вряла вода се слагат две лъжици пресно нарязани (или “пасирани“) корени от глухарче, а ако са сушени – една лъжица. Сложете капак на съда и го поставете на педварително подготвена водна баня, да кипи 50 минути. Отварата се прецежда полуизстинала и се пие три пъти на ден, против различни видове рак, и особено при рак на черния дробн и стомаха.

На пролет много е полезен сокът от листа на глухарче. Сокът се пие разреден на половина с вода, по четвърт чаша, два пъти на ден, 20 минути преди ядене.

 

РАК НА СТОМАХА

Смесете по равно сок от листа на глухарче, от майска коприва, бел равнец (Achillйa millefуlium) и живовляк. Пийте по 1 лъжица, три-четри пъти на ден, един час след ядене, в продължение на 1 месец /може да продължите и 2 месеца/, след което се почива 1 месец. (Обикновено се използва заедно с други избрани средства против рак на стомаха).

 

РАК НА ЧЕРНИЯ ДРОБ

Смесват се поравно, ситно нарязани листа и корени на глухарче. 1 чаена лъжица от сместа се залива с една чаша вряла вода, запарва се 1 час и се прецежда. Пие се по 50 грама 4 пъти на ден, половин час преди ядене.

 

ЗЛОКАЧЕСТВЕНА АНЕМИЯ

Лечението е на два етапа, пролет и есен. Пролетта, шест седмици трябва да се изпива по половин чаша сок, разреден с чай от коприва, три пъти на ден, половин час преди ядене. (Целото растение на глухарчето, с корените, се измива добре, изчаква се да поизсъхне (да се изцеди) и се пуска през месомелачка, да се изцеди сока). Есента, от средата на август, или началото на октомври, се прави същото, пак за 6 седмици. Срердата на август е ориентировъчно време, - всичко зависи от началото на есента, когато глухарчето отново цъфти масово, макар и не като пролетта.

Глухарчето може да предизвика разхлабване, затова не се ползва, при стомашно-чревни разстройства. При признаци на грип, лечението с глухарче, временно се спира.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=yfpxTLQvSDs

 

Превод със съкращения, Григор Симов

 




Гласувай:
2



1. zaw12929 - Газим глухарчетата, пратени от Бог ...
17.05.2017 18:28
Газим глухарчетата, пратени от Бог да се излекуваме!
цитирай
2. nedovolen - 1
17.05.2017 18:49
Труда ти не е напразно, Григор, но за глухарчето подробно има в сайта
http://www.bgbilka/1553/%D0%B3%D0%BB%D1%83%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B5/


Рецепти с глухарче: Лечебни свойства на чай от корен, тинктура от жестоката билка. При рак. Мнения. За какво друго помага. Мед
Още в текста: ♣ Точната рецепта с корени от глухарче против рак. ♣ С чай от листа при цироза и болен черен дроб. ♣ При дребни камъни в жлъчката. ♣ Рецепта на Борис Николов.При артрит и ревматизъм. ♣ За отслабване. ♣ Рецептата за приготвяне на мед и сироп от глухарче за бъбреци. ♣ Салата от листа при диабет, атеросклероза и анемия. ♣ Отвара за прочистване на организма от холестерол. ♣ Тинктура при акне или екзема.♣

Мога да добавя, че растенията знаят всичко за хората и ги делят на две категории- повелители и поклонници. Поклонниците ги боготворят и им благодарят. Билките твърде слабо помагат на хора с духовност на повелители, водени от материалното. Не маловажно е също събирането, сушенето и съхранението, района - няма да получиш ефект примерно от билка, събрана от изоравана нива. Растението има вече изградено отрицателно отношение от човешката намеса. За сега толкова.
цитирай
3. nedovolen - още
29.05.2017 16:23
От http://anticancer.blog

Зелено Противораково Чудо
Точно така - Зелено противораково лекарство!
Руснаците са го открили и се лекуват от онкопоследствията около Чернобил.
Накратко, става дума за зелени (неузрели) плодове.
Джанки, зелени ябълки, зелени праскови, зелени кайсии, зелени ягоди, зелени пъпеши и пр.
Важно е да хапвате по малко понеже в неузрелите плодове има цианиди.
Явно точно те убиват раковите клетки. В малки количества са безвредни за организма, но атакуват рака.
Не знам защо, но тази информация се предава само на ушенце.
Наблегнете и на зелените зеленчуци и сте чисто нови.
Успех :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319051
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031